forfattercoaching,forfatter hjaelp,forfatter rådgivning,forfatter sparring,forfatter vejledning,forfatter coaching,forfattercoach,forfatter coach,forfatter-coach,forfatter-coaching,skrivekrise,skriveblokkering,skriveproces,forfatter-udvikling,skrive bog,skrive boeger,skrive bøger,skrive vejledning,skrive bog hjælp
 
 

Vurdering af manuskript

Hvis du ønsker en objektiv vurdering af dit manuskript, kan du sende det hele eller uddrag til mig. Jeg læser så dit manuskript (så meget af det, som du ønsker gennemlæst) og giver dig en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til de forhold, du ønsker vurderet. Disse forhold aftales og afstemmes på forhånd, da det er meget forskelligt, hvad den enkelte ønsker vurderet. Nogle ønsker, at jeg ser på den litterære kvalitet, sprog, plot, dramaturgi, disposition, læsevenlighed, opbygning etc. Andre at jeg ser på virkemidler, tensions, karakteropbygning etc. Samtidig er der store forskelle i forhold til, hvilken genre og type litteratur der er tale om. Blandt andet hvorvidt det er skønlitteratur eller faglitteratur.

Feedback og forslag

Jeg kigger både på indholdet, sproget og opbygningen og vil pege på steder, hvor manuskriptet fungerer rigtig godt, og hvor det ikke fungerer så godt. Du får en fyldig feedback, som dels indeholder mine bedømmelser i forhold til de ønskede forhold, og dels indeholder gode råd og forslag til forbedringer på disse områder. Når du bestiller denne ydelse, er det derfor vigtigt, at du gør dig klart, hvad du ønsker, jeg skal forholde mig til i min gennemlæsning. Send mig en mail (se kontaktoplysninger), hvor du beskriver dit manuskript, samt hvad du ønsker, jeg skal have fokus på i min gennemlæsning. Ved du det ikke rigtig, og ønsker du mere en generel overordnet vurdering, er det også helt i orden, så er det bare det, du skriver. Husk at vedhæfte selve manuskriptet.

Bemærk venligst, at jeg ikke udfører manuskriptvurdering på digtsamlinger/poesi.

Manuskriptvurdering udføres ved forudbetaling. Så snart betalingen er modtaget, begynder jeg gennemlæsningen. Når jeg er færdig, aftaler vi et tidspunkt for din feedback.

Priser:

Startpakke: Op til 12.000 ord gennemlæses. Efterfølgende mundtlig feedback på telefon eller Skype (op til maksimalt to timers varighed).

Pris samlet: kr. 1.650,- (inkl. moms)

For feedback ved personligt møde er prisen kr. 1.950,- (inkl. moms)

Ord ud over de inkluderede 12.000 koster kr. 0,10 pr. ord (inkl. moms)

Længere feedback ud over to timer koster timepris (se timepriser). Der beregnes for hver påbegyndt halve time.

Beløbet indbetales ved bankoverførsel eller Mobilepay. Se betalingsoplysninger her »

Har du brug for personlig sparring, vejledning, rådgivning eller intensiv coaching?

Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.

Der er mange forskellige faser og udfordringer, du kan befinde dig i, når du arbejder med at skrive og udgive en bog eller anden tekstproduktion. Derfor kan du fokusere min rådgivning og sparring meget målrettet mod lige præcis den del af processen, du befinder dig i.

Bestil tid

Hvis du ønsker at aftale tid for en coaching-session, eller blot vil høre mere om Forfatter Coaching-forløb, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg straks tilbage til dig.

WRITE AWAY

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud og arrangementer
- før alle andre.